Vad säger våra kunder

”Efter att själv ha fått flera behandlingar i kraniosakral terapi (KST) såg jag hur yogan fick ännu mer effekt! En behandling med kraniosakral terapi påverkar balansen i kroppen rent fysiskt, men också mentalt. Spänningar får släppa, liksom känslor av olika slag som kan sitta i vägen för att vi ska leva vår fulla potential”.
Malin Rydesjö, www.yogacentralen.nu

”Denna behandling känns som en massage för själen.”
Anita Strömqvist, Stockholm

”Tack Marie-Lousie! Fick prova på behandling hos dig igår på Harmonomässan, vilken effekt!”
Lea

”Efter en natt med djävulsk värk i ländryggen/skinkan utan sömn och överintag av värktabletter hade jag turen att få komma till Marie-Louise och bli behandlad. För mig var det första gången, min dotter rekommendera mig det då det hade hjälpt henne. I det tillstånd jag var i var jag beredd att pröva vad som helst så jag tog tacksamt emot den tid jag fick. Jag tog efteråt en värktablett till natten sen sov jag som en stock, utan att vakna någon gång ens när jag vände mig i sängen. En tablett till på morgonen, för säkerhets skull, sen har jag fungerat som normalt utan smärta hela dagen. Helt fantastiskt. Tack Marie-Louise!”
Gunilla Niska

”Tack för behandlingen idag, jag känner mig nu i toppform och har fått svar på fågor om mina besvär. Jag rekommenderar Marie´s behandlingar.”
Ann-Catrin Kjerr

”Marie-Louises behandlingar är helt magiska! Omedelbart händer saker i kroppen. Jag får space, muskler faller på plats och jag blir oerhört lugn. Jag kommer också i kontakt med olika cellminnen och föreställningar jag går och bär på som påverkar hållning och hälsan i stort. Detta rekommenderar jag alla att prova – friska som sjuka!”
Malin Rydesjö

”Inflammation i ländryggen i nio veckor och 8 besök hos kiropraktor och massage inget hjälpte sen gick jag till läkaren och fick lite drugs och ett besök hos magiska Marie-Louise Edman så är det nästan helt borta på 10 dagar. Så skönt! :)”
Emelie Hasselhuhn

”Jag kan gå upp ur sängen nu – utan smärta i ländryggen”.
Inger Sundström, Hägersten

”Jag måste berätta, att när gick från dig, vilken skillnad det
var. Benen gick nästan av sig självt, och kändes lika långa”.
Britt-Marie Hammasten, Järfälla

”Tack för hjälpen. Jag var helt smärtfri och tog äntligen SM-guld!”
Tony Skalare, svensk mästare och guldmedaljör i bänkpress 20090913